Logistics
(externe logistiek)

Als totaal Logistiek dienstverlener is Frigo Breda voor u de partner om uw klanten just in time te bedienen.
Als geen ander kennen wij het belang van service-op-maat. Iedere klant heeft namelijk zijn eigen procedures en logistieke eisen.
Dagelijks zoeken wij voor u naar de juiste combinatie van personeel, vrachtwagens en magazijnen. Uw succes hangt immers direct af van de toegevoegde waarde voor uw eindklanten. En dat gaat verder dan vrachtwagens en opslagruimte.
Met accurate informatie en deskundig advies helpt Frigo Breda haar klanten, als logistieke partner, voor zowel nationaal als internationaal transport.
Als uw partner willen wij doelmatig, effectief en flexibel inspelen op de verschillende klantbehoeften. Doordat wij over de juiste informatie beschikken kunnen we naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen van u en uw klant.

Logistieke dienstverleners hebben een steeds belangrijkere rol in de keten. Daarbij draait alles om snelheid, flexibiliteit en accurate informatie.
Overzicht en inzicht; bij voorkeur in een oogopslag:

FRIGO BREDA biedt u deze logistieke totaaloplossing.

Wij hopen dat het FRIGO-concept u een goed beeld geeft van de mogelijkheden waarmee wij u als klant professioneel van dienst kunnen zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Sales afdeling

Telefoon: 076-5937036
sales@frigobreda.com
Nederlands English Deutsch Fran├žais
Frigo Breda
Hazeldonk 6284
4836 LG Breda (NL)
Tel. +31 76 593 70 30

info@frigobreda.com

sales@frigobreda.com

transport@frigobreda.com