EASYFRESH

UW EXPERT IN DEEP-SEA TRANSPORT

In 2012 zijn we begonnen als Easyfresh agent voor Nederland en België. Twee jaar later is Frigo mede-eigenaar geworden van Easyfresh Logistics wat resulteerde in vier eigen Easyfresh kantoren in Valencia – Spanje, Santiago – Chili, Puerto Mont – Chili en Dublin – Ierland.

Easyfresh richt zich op het verzorgen van deep-sea transporten van voornamelijk geconditioneerde goederen. Met de expertise van agenten in meer dan 60 landen en hun kennis van de lokale markt en regelgeving, kunnen wij het transport van uw goederen probleemloos organiseren.

In samenwerking met Frigo Breda Forwarding en Frigo Warehousing hebben we uw volledige logistieke oplossing in eigen beheer. Hierdoor zijn we in staat om uw logistiek van producent tot eindklant gecontroleerd te managen.

Deur-tot-deur, deur-tot-haven of haven-tot-haven, met een combinatie van scheepvaart en weg- en treintransport, bieden wij ook buiten Europa de logistieke services die aansluiten bij uw wensen. 

WERELDWIJD DE BESTE OP HET GEBIED VAN LOGISTIEK
WERELDWIJD GEFOCUST OP GECONDITIONEERD TRANSPORT

like
Beter transport

Met agenten in meer dan 60 landen, is Easyfresh in staat om wereldwijd uw logistieke uitdagingen op te lossen.  

money
Goedkoper

Door samen te werken met lokale ondernemers zorgen we ervoor dat we altijd de beste prijs regelen voor uw logistieke oplossing.

hand
Betrouwbaarder

Door middel van onze lokale partners zijn we ter plaatse vertegenwoordigd waardoor een betrouwbare logistieke keten ontstaat.

Onze Easyfresh Kantoren

Ons kent ons. Zo vinden we lokaal de beste oplossingen!

Valencia, Spanje

Ons groeiende kantoor in Valencia staat voor u klaar om de beste logistieke oplossingen te regelen met lokale partners voor zowel zee-, trein- als wegtransporten.

Dublin, Ireland

Met lokale ondernemers organiseren we duurzame, betaalbare short sea transporten van Ierland naar het Europese vaste land en vice versa. Onze kracht ligt in het verzorgen van groupage zendingen en de distributie daarvan.

Santiago, Chili

Onze kantoren in Chili zorgen voor top deals met lokale ondernemers met als uitkomst betrouwbare, kost-efficiënte logistieke oplossingen. De focus ligt daarbij op deep sea transporten.

Puerto Montt, Chili

Vanuit Puerto Montt – waar veel vis en schelpdieren worden geproduceerd –  verzorgen we veel deep sea transporten (FCL) naar Japan en China.

Netherlands

Voor al uw import en export deep sea transporten hebben wij een passende oplossing. In samenwerking met Frigo en ons netwerk van eigen kantoren en strategische partners wereldwijd kunnen wij u van deur tot deur bedienen. Nederland: de poort van / naar Europa !

Heeft u vragen? Neem contact op!