FRIGO BREDA FORWARDING

UW EXPERT IN MULTIMODALE TRANSPORT OPLOSSINGEN

Als geen ander kennen wij het belang van service op maat. Iedere klant heeft namelijk zijn eigen logistieke procedures, eisen en behoeften.

Door de juiste combinatie van een ervaren team, kennis en partners, kunnen wij onze dienstverlening effectief en doelmatig aansluiten op uw bedrijfsprocessen.

Bij Frigo Breda Forwarding zorgen we voor snelheid, flexibiliteit en accurate informatie die leiden tot betrouwbare en betaalbare logistieke oplossingen.

Succesvolle transporten per jaar
Eigen 45ft containers
Leveranciers
Landen

FORWARDING SOLUTIONS

Uitstekende logistieke service met de focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Groupage en distributie

We zorgen ervoor dat goederen vanuit diverse leveranciers geconsolideerd worden bij Frigo, waar vanuit Full Truck Load (FTL) transporten geregeld worden naar de eindbestemming.

A/B/C levering

Centraal gelegen in Europa, midden in de logistieke hotspot van Nederland, zorgen wij ervoor dat uw goederen vaak al dezelfde (A) of de volgende dag (B) geleverd worden.

Multimodaal transport

Samen met onze partners maken we gebruik van diverse transportmethodes waaronder vrachtwagen, trein en scheepvaart, om u de best passende logistieke oplossing te bieden.

Short Sea

Door onze eigen 45ft reefer containers in te zetten, kunnen we de optimale combinatie maken tussen de verschillende modaliteiten. Dagelijks verzorgen wij vele Short Sea transporten tussen Spanje, Nederland, het VK, Ierland en Scandinavië.

Location Moerdijk (coming soon)

Met onze nieuwe locatie in Moerdijk staan we in directe verbinding met diverse havens in het Verenigd Koninkrijk, Rotterdam en Antwerpen. Hierdoor kunnen we duurzamere en goedkopere transporten bieden.

Groene voetafdruk

Door het combineren van transporten (ook wel groupage of consolidatie genoemd) en het gebruik van scheepvaart, verlagen wij onze uitstoot van CO² en stikstof.

Short Sea transport
Wegtransport
Rail transport
Groupage en
distributie
Douane documentatie
Veterinaire documentatie
Cross Docking
Tijdelijke opslag
(in onze warehouses)
Container tracking

Met multimodaal transport bieden wij iedere klant de oplossing die bij hen past.

Frigo is constant bezig met het optimaliseren van (geconditioneerde) goederenstromen. Hierdoor blijft de kostprijs beperkt en neemt de CO² uitstoot af terwijl leveringszekerheid altijd voorop staat.

VAN A NAAR B TOT IN DE PUNTJES GEREGELD

Aan Frigo kunt u een deel óf uw gehele logistieke proces toevertrouwen!

Aan Frigo kunt u een deel óf uw gehele logistieke proces toevertrouwen!

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op!