WAREHOUSING

Ons doel is het ontzorgen van uw koeltransporten. Daarom staan wij klaar om uw producten zoals groente, fruit, vis, vlees, maar ook accijnsgoederen, BIO-producten en non-EU goederen op te slaan.

FORWARDING

Wij vervoeren uw goederen via weg, water en rail. Met een eigen containervloot en een gedegen netwerk van transporteurs, verzorgen wij multimodaal transport en distributie door geheel Europa, inclusief het VK, Scandinavië en Zwitserland.

EASYFRESH

Via een internationaal netwerk van meer dan 60 agenten met plaatselijke kennis en oplossingen, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van onze services wereldwijd gewaarborgd blijft en dat we u ook buiten Europa de beste logistieke oplossingen kunnen bieden. 

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Levensmiddelen

Voor de opslag en distributie van zowel gekoelde- als bevroren producten – bijvoorbeeld vlees, vis, fruit, en groente – bent u bij ons aan het juiste adres.

SKAL, non-EU, & AGP

Ook met BIO- producten, non-EU goederen en accijnsgoederen, zoals alcoholische dranken, kunt u bij ons terecht voor opslag en distributie.

Cruiseschepen

We zorgen ervoor dat goederen vanuit diverse leveranciers geconsolideerd worden bij Frigo waar vanuit Full Truck Load (FTL) transporten geregeld worden naar de haven van bestemming.

Luchtvaart

Door producten op een lokale plek op te slaan, zorgen wij ervoor dat uw luchtvaartmaatschappij op het juiste moment over de nieuwe voorraad beschikt.

En meer

Met continu groeiende opslagcapaciteit verdeeld over droog-, koel- en vrieszones, kunnen wij ieder product voor u opslaan en distribueren met behulp van onze partners.

Heeft uw vragen over onze diensten? Neem contact met ons op!

Wij staan iedere dag met veel plezier klaar om te zien hoe onze mogelijkheden aansluiten bij uw vraag.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.