FRIGO WAREHOUSING

UW SPECIALIST IN LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Bij Frigo Warehousing ligt onze focus bij het ontzorgen van de logistieke keten van uw temperatuur gecontroleerde goederen. Dat doen we met behulp van moderne technieken en meerdere opslaglocaties gelegen in de logistieke hotspot van Nederland. 

Door de centrale ligging tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen zijn we in staat de logistieke behoeften van zowel onze lokale als internationale klanten te vervullen.

Of u nu het gehele proces of slechts een gedeelte aan Frigo toevertrouwt, wij zorgen dat we de kwaliteit van het proces waarborgen.

INHOUSE OPSLAGCAPACITEIT

FROZEN, -18 to -25 *C

64,000 pallets

Chilled, +1 to +14 *C

13,000 pallets

Ambient

8,000 pallets

WAREHOUSING SOLUTIONS

Excellente logistieke service met de focus op kwaliteit

Order picking

Met behulp van moderne technieken zoals barcode scanning en een geoptimaliseerd WMS worden uw goederen eenvoudig en snel verzameld.

Consolidatie

Door uw transport te combineren met een andere vracht uit ons uitgebreide netwerk, gaan er zo min mogelijk halfvolle vrachten (LCL) de weg op en kunnen we een hoge leverings zekerheid garanderen.

Reloading

Wij verzorgen de complete afhandeling van het overladen van containers en vrachtwagens zodat uw goederen altijd de beste maar gewenste route volgen.

Labelling

Het aanbrengen van extra labels kunnen wij voor u verzorgen. Inclusief ontwerp en afdrukken.

Palletisering

Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw los geladen goederen gesorteerd, geseald en gewogen op pallets klaar staan voor uw uitgaande order.

Certificeringen

Om hoge kwaliteit te kunnen waarborgen en de logistieke wensen van onze klanten optimaal te kunnen vervullen, heeft Frigo de relevante vergunningen en certificeringen op het gebied van kwaliteitsnormen, douane-opslag en voedselveiligheid.

Certificeringen en erkenningen: BRC, Lean & Green, K-erkenning, B-erkenning, SKAL en Fyto (KCB) keurpunt en AEO-C.

Veilig de grens over

Bij ons hoeft u zich niet druk te maken over het regelen van de juiste transportdocumenten, het inklaren van uw goederen, douane controle en documentatie en dergelijke. Frigo verzorgt dit volledig voor u!

image (1)

Vergunningen

Als één van de weinigen bieden wij u de mogelijkheid om niet ingeklaarde goederen, accijnsgoederen (alcoholische dranken), verbruiksbelastinggoederen (alcoholvrije dranken en limonades) en goederen niet bestemd voor de Europese markt, op te slaan en te transporteren.

Vergunningen: AGP, IVV, PDE (Douane Entrepot), VVE.

Locatie Moerdijk (medio 2022)

Met onze nieuwe locatie in Moerdijk beschikken we over 47.000 extra opslagplaatsen verdeeld over droog-, koel- en vrieszones en een binnenshuis Border Inspection Point. In de loop van 2022 worden de eerste cellen operationeel.

2D088809-389B-4F3C-81E5-238DA05B0F3C

Warehouse Management System

Door gebruik te maken van Microsoft Dynamics / Business Central, kunnen wij u altijd op de hoogte houden van de status van uw goederen. Automatiseringsoplossingen in de vorm van EDI verbindingen en het scannen van SSCC (EAN-128) labels, kunnen uw administratie ontlasten.

VALUE-ADDED WAREHOUSING

Met een uitgebreid pakket aan diensten voorzien wij in al uw logistieke behoeften.

Kwaliteitscontrole
Voorgekoelde expeditie
Pallet tracking
EDI verbinding
Douane documentatie
Veterinaire documentatie
Barcode scanning
Groupage ladingen
Palettisering en sortering

Onze BRC-gekeurde warehouses staan klaar om uw goederen in op te slaan.

Bij Frigo vinden we het belangrijk om naast onze klant te gaan staan en u op die manier zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met ons uitgebreide pakket aan logistieke services kunnen wij klantspecifieke oplossingen bieden die aansluiten bij uw behoefte.

Heeft u vragen? Neem contact op!