FRIGO bij Munich Transport Logistic, 9-12 mei 2023 | Trade Fair Center Messe München

Posted by beheer
Category:

Frigo is deelnemer aan Transport Logistics München – een van de toonaangevende internationale vakbeurzen voor logistiek, mobiliteit, IT en Supply Chain management. Deze beurs brengt deskundigen, bedrijven en organisaties uit de hele wereld samen om ideeën uit te wisselen en hun nieuwste producten en diensten in de sector te presenteren.

Wij zullen er aanwezig zijn om meer te weten te komen over de laatste trends en innovaties op dit gebied. Ook zullen we opnieuw inzicht krijgen in de nieuwe uitdagingen en kansen voor de sector.

Het evenement biedt een gevarieerd programma van seminars, workshops en conferenties over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van logistiek en transport. Deelnemers kunnen deelnemen aan discussies over onderwerpen als:  duurzame logistiek, e-commerce, automatisering en digitalisering.

 

Bezoek Frigo op het Nederlands Paviljoen, in hal B2, op stand 309/410. 

Hier kunt u onze mogelijkheden ontdekken hoe wij waarde toe kunnen voegen aan uw Supply Chain. Wellicht leert u ook over onze mogelijkheden voor betrouwbare logistieke oplossingen, waarbij wij extreem veel belang hechten aan hoge kwaliteit en uitstekende service.


Meer info: netherlands-pavilion.nl

 

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.